29/02-2012

Hej Hej idag gjorde jag en mycket ful sak, jag föll av bussen jag har som sagt ont i knät och då är man dum nog att hoppa av bussen med det benet först så när jag satt foten på marken föll jag omkull alla bara stissa på mig sen började jag skratta och då skratta typ alla :) kommer bilder på vad jag köpt senare :)

28/02-2012

Hej idag hende en sak som inte hender så ofta JAG FÖLL AV! Det var hoppning och jag skulle hoppa som ett R det var väldigt kul och även fasst jag föll av så är BJ fortfarande min favorit :D . Så här hände det :
Men det var fortfarade jätte kul skulle göra om det om jag kunde :) Aja ska på stan i morgon med Emma och ska kolla om man hittar något fint kanske kommer bilder sen ;)

22/02-2012

Idag har jag följt med Emelie till ridningen och det var kul, men i går var det då inge kul alls jag hade Alita
och det var helt okej men en annan i min grupp som inte är så värst bra hade min lilla BJ
han var så hård mot BJ och han skyllde allt på hästen och det har jag stört mig på i två dagar nu. Om en ridlärare säger att man kan hoppa över en liten sak för att man inte ska vara in i någon annan häst rumpa så syftar ju hon på att det är någon som är det men det värkan inte den där personen fatta även om hon säger det flera gånger. Aja till något roligare i tisdagas tog jag med mig kakor och alla tyckte att de var otroligt goda :)
Visa fler inlägg